Dapen er en trio fra Vegårshei som spiller amerikansk inspirert rootsmusikk. Trioen spiller låter som grenser mot viser, gospel, blues og americana. Gruppen har eksistert i 2 år og spiller både egne låter og låter fra andre artister. Inspirasjonskilder er artister som Sarah Jarosz, James Taylor og The Wood Brothers.Medlemmene har lang erfaring som musikere både på Sørlandet og andre deler av landet. De har i løpet av sine musikkarrierer erfaring både med både nasjonale og internasjonale artister.

Dapen består av :

Hildegunn Myre Dale    : Sang

Lars Marius Dalane         : Gitar, piano, saxofon, sang

Trond Fjell                          : Kontrabass, stompbox, sang

Her kan du høre Dapen:

Konserten har gratis inngang. Det er salg av mineralvann, øl og vin.

Translate »
Click to listen highlighted text!